radio tomi predvajalnik

Policisti Postaje prometne policije Maribor so v petek, 18. 9. 2020, na avtocesti A1, izven naselja Maribor ustavili voznika sedlastega vlačilca s polpriklopnikom, ki je v cestnem prometu opravljal neoznačen izredni prevoz brez dovoljenja.

Zaskrbljujoče je, da je voznik vozil neustrezno zavarovan tovor, ki lahko predstavlja resno nevarnost za vse udeležence v cestnem prometu.

Policisti so vozniku za ugotovljene prekrške izrekli predpisano globo 1.320 evrov. Pravni osebi bodo policisti v t.i. hitrem postopku izdali odločbo o prekršku, zaradi prekrškov, za katere je predpisana globa v višini 6.000 evrov.

Policisti ob tej kršitvi vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivamo, naj upoštevajo cestno prometne predpise in s svojim ravnanjem pripomorejo k zagotavljanju večje varnosti v cestnem prometu.

tovor 1

tovor 2

(Foto: PPP Maribor)

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran