radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 336 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih, pet nujnih.

V včerajšnjih osemnajstih prometnih nesrečah sta se dve osebi hudo poškodovali, štiri pa lažje.

Prvo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo nekaj čez 18. uro obravnavali na Mariborski cesti v Celju. Povzročila jo je 44-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri avtocestnega izvoza Celje center proti Mariborski cesti, kjer se je razvrstila na odcep za zavijanje v desno, proti Vojniku. V križišču je trčila v desni bok kolesarja, ki se je pravilno pripeljal po kolesarki stezi iz smeri Ulice frankolovskih žrtev. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Drugo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo okoli 18.30 ure obravnavali na avtocesti, pred predorom Pletovarje v smeri proti Mariboru. V trčenju sta bila udeleženi dve tovorni vozili in tovorno vozilo s priklopnikom. Prometno nesrečo je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo povzročil voznik tovornega vozila, ki je trčil v voznico tovornega vozila, ki je vozila pred njim, le ta pa je posledično trčila v tovorno vozilo s priklopnikom. Obe tovorni vozil je odbilo še v betonsko ograjo. V trčenju se je hudo poškodoval povzročitelj.

Prometne nesreče z lažjimi poškodbami smo včeraj obravnavali na območju Celja, Velenja in Šentjurja.

V Pečovniku, na območju Celja, se je pri padcu lažje poškodovala kolesarka.

V Velenju se je v trčenju dveh osebnih vozil, da katerega je prišlo zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, poškodoval eden od voznikov.

V Lokarjah na območju Šentjurja se je pri nepravilnem prehitevanju lažje poškodoval voznik osebnega vozila.

Na Dečkovi cesti v Celju se je lažje poškodovala voznica kolesa z motorjem.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo petkrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju še o dogajanju s področja kriminalitete.

V Radečah je neznani storilec iz odklenjenega osebnega vozila ukradel kovček z orodjem in rezervno pnevmatiko.

Poleg omenjenega smo včeraj obravnavali še nesrečo jadralnega padalca. Zgodila se je v popoldanskih urah na pristajališču pod Donačko goro, kjer se je 42-letni jadralni padalec, hudo poškodoval pri pristanku.

Miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran