radio tomi predvajalnik

Policisti Policijske postaje Ruše so včeraj, 23. 9. 2020, na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Mariboru, opravili preiskavo stanovanja na območju občine Selnica ob Dravi. Med preiskavo so našli in 51-letni ženski zasegli 9 sadik prepovedane droge konoplje, visokih 120-140 cm ter že posušeno prepovedano drogo konopljo, shranjeno v 4 steklenih kozarcih.

 zaseg droge selnica ob dravi

(Foto PP Ruše)

Zoper osumljenko bodo policisti, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, po I. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu podali kazensko ovadbo.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran