radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, nekaj pred 15. uro se je na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega in voznik tovornega vozila. V hudi prometni nesreči je na kraju umrl otrok, potnik v osebnem vozilu.

Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče prišlo, ker je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del osebnega vozila voznice, ki je vozila pred njim. Oba voznika sta se pred tem zaradi manjše prometne nesreče in zastoja ob njej umikala na odstavni pas, kjer je prišlo do trčenja. 38-letna voznica, ki je bila s kraja odpeljana v UBKC Ljubljana, je bila huje poškodovana, njeno življenje pa je ogroženo. Prav tako je bil poškodovan še drugi otrok v osebnem vozilu, ki pa po prvih podatkih ni življenjsko ogrožen. 63 letni voznik tovornega vozila ni bil poškodovan. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila dežurni preiskovalni sodnik in tožilec. Vse okoliščine nesreče se še preverjajo.

Avtocesta v smeri Ljubljane je zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče še vedno zaprta. Obvoz je urejen na vzporedno regionalno cesto. O vseh ugotovitvah ogleda in okoliščinah prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran