radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 267 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost
S področja cestnega prometa poročamo o osemnajstih prometnih nesrečah. V dveh sta se dva kolesarja lažje poškodovala, v ostalih je prišlo do materialne škode.

Včeraj, nekaj minut pred sedmo uro zjutraj, smo na Kidričevi ulici v Celju obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval 35-letni kolesar. Prometno nesrečo je povzročila 24-letna voznica osebnega vozila, ki je s stranske ceste zavijala na Kidričevo cesto, v smeri Mariborske ceste in je trčila v kolesarja, ki je pravilno pripeljal po Kidričevi ulici.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo obravnavali nekaj čez 22. uro v Žalcu. 38-letni kolesar je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola, trčil v ulično svetilko. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel kolesar 0,60 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali osemkrat, od tega šestkrat v javnih prostorih.

Ilegalne Migracije
Občanka, ki se ji za klic zahvaljujemo, nas je včeraj obvestila, da je ob avtocesti v bližini avtocestnega izvoza Lopata, opazila moškega in posumila, da bi lahko šlo za ilegalnega prebežnika. Patrulja, ki je bila napotena na kraj je ugotovila, da je pešec državljan Alžirije, ki je je v Slovenijo vstopil ilegalno in sicer iz Madžarske skrit v podvozju tovornega vozila. Državljana Alžirije smo po opravljenih postopkih predali madžarskim varnostnim organom.

Nasilje v družini
Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini, smo včeraj ovadili tri osebe. Dvema smo izrekli še ukrep prepovedi približevanja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran