radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 119 klicev. Obravnavali so 5 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 3 primerih.

V Kopru so v garaži na Ferrarski z osebnega avtomobila Golf ukradli vse štiri originalne okrasne pokrove, vredne 200 evrov.

Ob 23. uri so policisti v Pivki ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom je izročil PVC vrečko z zelenimi rastlinskimi delci. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,0 mg/l alkohola, hitri test za prepoznavo prisotnosti prepovedanih drog pa je bil pozitiven. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Rastlinske delce so mu zasegli, sledi hitri postopek in obdolžilni predlog. Vozilo so mu zasegli.

Danes dopoldan je v Sečovljah padla 56-letna kolesarka, ki si je pri tem zlomila roko. Pri ustavljanju kolesa je želela z eno nogo stopiti na robnik pločnika, pri tem pa je padla.

Ilegalne migracije
V zadnjih 24 urah smo na območju Policijske uprave Koper obravnavali 7 tujcev (3 Irak, 2 Bangladeš, 1 Egipt in 1 Pakistan), ki so prišli v Slovenijo nelegalno, enega pa so nam vrnili italijanski varnostni organi (državljana Pakistana).

Vsi postopki še potekajo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran