radio tomi predvajalnik

policija splosniZa posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrl voznik mopeda
2.9.2020 okrog 18. ure je v naselju Cven voznik mopeda zapeljal na bankino, izgubil oblast nad vozilom, padel po vozišču ter se v nesreči hudo telesno poškodoval. Policisti so pri zbiranju obvestil v Splošni bolnišnici Murska Sobota izvedeli, da je 64-letni voznik mopeda 25.9.2020 v bolnišnici umrl. Pokojni udeleženec prometne nesreče je letošnja sedma žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Brez veljavnega vozniškega dovoljenja povzročil prometno nesrečo
Včeraj, malo po 10.30 uri se je med priključkom Vučja vas in počivališčem Grabonoš zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila doma iz okolice Ljubljane ni vozil po sredini smernega vozišča in je zapeljal levo, ter trčil v sredinsko odbojno ograjo. Nastalo je za okrog 6.000 evrov škode. Ker voznik ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bilo vozilo zaseženo. Odklonil je tudi preizkus alkoholiziranosti, zato je bil pridržan. Voznik v nesreči ni bil telesno poškodovan. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran