radio tomi predvajalnik

policija nesrecaPolicisti Postaje prometne policije Nova Gorica so v nedeljo, 27. septembra v večernih urah, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom izven naselja Ročinj (Občina Kanal ob Soči).

Po sedaj zbranih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila znamke Toyota Yaris, ljubljanskih registrskih številk, modre barve, tega dne ob 20.30 uri vozil po glavni cesti II. iz Ročinja proti Kanalu. Ko je pripeljal izven naselja Ročinj v desni ovinek z omenjenim vozilom ni vozil po desnem smernem vozišču glede na dovoljeno smer vožnje. Pri tem je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz Kanala proti Ročinju pravilno pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila (znamke Mazda). Neznani voznik je z levo bočno stranjo avtomobila trčil v levi bočni del drugega vozila. Po prometni nesreči se neznani voznik osebnega vozila (Toyota Yaris) ni ustavil in drugemu udeležencu nezgode nudil ustrezne podatke oz. o tem obvestil Policijo ampak je z vožnjo nadaljeval proti Kanalu in naprej neznano kam. V prometni nesreči je na drugem osebnem vozilu (Mazda) nastala materialna škoda. Ko bo neznani voznik izsleden, bo zoper njega zaradi kršitev prometne zakonodaje podan ustrezen ukrep.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo tudi voznika avtomobila (očividcu), ki je tik pred nezgodo peljal za pobeglim voznikom osebnega avtomobila in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran