radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometna nezgoda I. kategorije na Ajdovskem zaradi neprilagojene hitrosti
Včeraj, 28. septembra ob 12.28 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z materialno škodo na cesti Col – Ajdovščina, v bližini odcepa za Budanje in v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je 62-letna voznica peljala iz Cola proti Ajdovščini in med vožnjo na omenjeni relacijo zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in posledično z vozilom trčila v obcestno brežino. Kasneje so na kraju poleg policistov posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina. Povzročiteljici prometne nezgode je bil zaradi kršitve prometne zakonodaje izdan plačilni nalog.

V prometni nesreči I. kategorije izven Godoviča udeležena 46-letna voznica avtomobila
Včeraj, 28. septembra popoldne, so policisti PP Idrija obravnavali prometno nesrečo I. kategorije izven naselja Godovič in v kateri je bila udeležena 46-letna voznica osebnega avtomobila. V prometni nesreči voznica ni bila poškodovana, na vozilu je nastala materialna škoda. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Idrija. Policisti bodo povzročiteljici prometne nesreče zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa (neprilagojena hitrost, kršitev določi 45. člena ZPrCP) izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom na Kobariškem
Danes, 29. septembra ob 6.26 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom blizu naselja Idrsko (na Idrski ravnini) z udeležbo dveh tovornih vozil. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je 54-letni voznik tovornega vozila vozil po glavni cesti iz Tolmina proti Kobaridu. Pri srečevanju z nasproti vozečim tovornim vozilom, ki je vozil preveč po sredini vozišča, je med njunimi vozili prišlo do oplaženja z bočnimi ogledali. Po trčenju oz. oplaženju med vozili je neznani voznik tovornega vozila odpeljal proti Tolminu, 54-letni voznik pa se je na kraju ustavil in o prometni nezgodi obvestil Policijo. Na njegovem vozilu je nastala materialna škoda (razbito ogledalo in razbito steklo na levih vratih tovornega vozila). Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika tovornega vozila, bodo zoper kršitelja cestnoprometnih predpisov ustrezno ukrepali.

Manjša prometna nesreča na območju vasi Plužnje
Policisti PP Idrija pa so danes, 29. septembra nekaj minut po 5. uri zjutraj, obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na glavni cesti med Spodnjo Idrijo in Stražo, na območju vasi Plužnje z udeležbo dveh vozil (dva kombija). Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je 40–letni voznik tovornega vozila vozil iz Spodnje Idrije proti Straži, kjer se je na ravnem delu ceste srečeval z nasproti vozečim tovornim vozilom (vozil ga je 26–letni voznik). Pri srečevanju med njunimi vozili je prišlo do oplaženja z levimi vzvratnimi ogledali. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran