radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 8 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
  • 4 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj vlom.

Dogodki:

  • Na območju Rateč, Korenskega sedla in Vršiča je včeraj znova močneje snežilo. Prav tako so bile zimske razmere na Ljubelju. Pred odhodom na pot vedno preverite razmere in razmislite o menjavi pnevmatik, da vas sneg ne bo »presenetil«.
  • Škofjeloški policisti so včeraj zvečer obravnavali požar v stanovanjski hiši. Zagorelo je v kurilnici pri kurjenju v peči na drva. Blizu so bile tudi vnetljive stvari. Nastala je materialna škoda. Poškodovan ni bil nihče.

Ceste:

  • Zaradi obnove vozišča bo izvedena zapora ceste »pod gorami« na relaciji Begunje – Bistrica (Tržič), do deset dni med 19.10. in 15.11.2020.
  • Izvedena bo večkratna (vikend) popolna zapora ceste Mavčiče – Praše. V terminu od 17. 10. 2020 do 24 .12. 2020 je predvidenih do pet popolnih zapor od sobote ob 07:00 uri do nedelje do 20:00 ure.

Opozorila:

  • Kolesarji previdno na kolo. Problematična je zlasti hitrost. Spremljajte promet in upoštevajte prometna pravila.
  • Ceste so hladne, marsikje umazane, na njih je tudi listje, kar vse slabša oprijem pnevmatike s podlago. Vozite previdno.
  • Sneg v gorah je že na razmeroma nizkih višinah. Potrebna je zimska oprema in še večja previdnost.

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Tržiču je voznica na prehodu za pešce trčila v pešca in ga po prvih podatkih lažje poškodovala.

Omogočite pešcem varno prečkanje ceste in vozite se posebej previdno na območjih prehodov za pešce. Tudi pešci pa spremljajte promet in se vedno prepričajte, če greste lahko varno čez cesto. Če voznik pred prehodom ne zmanjšuje hitrosti, vas verjetno ni videl.

Kriminaliteta
Na Zgornji Beli in na Vidmarjevi ulici v Kranju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. V še enem primeru na Vidmarjevi ulici pa je storilec v hišo poskušal vlomiti. Na Bleiweisovi cesti je bilo vlomljeno še v gostinski lokal. Pri vlomih je bil odtujen denar, zlatnina in mobilni telefon.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran