radio tomi predvajalnik

policija nesrecaGorenjski prometni policisti so danes dopoldan na Zgornjem Brniku obravnavali smrtno prometno nesrečo. Okoli 9.20 je umrla voznica osebnega avtomobila, ki je med vožnjo po mokri in spolzki lokalni cesti izgubila nadzor nad vozilom ter silovito trčila v kombi, ki je vozil nasproti. Gre za letošnjo deseto smrtno žrtev na gorenjskih cestah. Lani je v celem letu umrlo sedem udeležencev.

Ob tragični nesreči ponavljamo poziv udeležencem, naj vožnjo prilagodijo razmeram na cesti, ki so daleč od poletnih. Ceste so hladne, ponekod mokre, marsikje umazane, na njih pa je tudi listje, kar vse slabša oprijem pnevmatike s podlago. Vozite defenzivno, s prilagojeno hitrostjo znotraj omejitev in z večjo varnostno razdaljo. Pazite tudi pešci, kolesarji in ostali udeleženci v prometu.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran