radio tomi predvajalnik

V današnjem obvestilu PU Maribor o kronologiji dogodkov zadnjih 24 ur, smo vas med drugim obvestili, da je neznani storilec v noči na 17. 10. 2020, na območju Zg. Senarske, odtujil leto dni star traktor, znamke New Holland, tip T5.95, modre barve, z nameščenimi reg. tablicami MB TG-739. Materialna škoda znaša okoli 44.000 evrov.

traktor holland

Podoben traktor znamke New Holland so neznani storilci odtujili že noč prej na Zgornjem Hlapju, a ga je lastnik s pomočjo znancev našel v Vukovju.

V obeh primerih sta bila traktorja odtujena z originalnimi ključi. Zato policisti pozivamo vse lastnike vozil, še posebej kmetijskih traktorjev in delovnih strojev, naj kontaktne ključe skrbno shranjujejo in ravnajo samozaščitno. Na tak način v veliki merijo onemogočijo tatove pri njihovi nameri.

Ker so kriminalisti v zadnjih dneh tudi na drugih območjih zaznali povečano število tatvin kmetijskih traktorjev znamke New Holland, pozivamo lastnike traktorjev, predvsem te znamke, da še posebej poskrbijo za varnost svojega premoženja in da so pozorni na neznance, ki se pojavljajo v okolici
njihovih bivališč oz. kmetij.

Vse, ki bi karkoli vedeli o tatvinah teh traktorjev ali imajo informacije, ki bi lahko bile kriminalistom v pomoč pri iskanju ukradenega traktorja, naj to sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon
policije 080 1200.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran