radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo poročali, da smo v noči iz srede na četrtek obravnavali vlom v okrepčevalnico na Kersnikovi ulici v Celju. Storilca sta ukradla električni skiro, menjalni denar in nekaj alkoholnih pijač. Lastniku sta škodo povzročila še z razbitjem stekla na vhodnih vratih in stekla na hladilniku.

V popoldanskih urah smo storilcema, 36-letnemu Celjanu in 39-letnemu Laščanu, odvzeli prostost. Včeraj popoldne smo pri 36-letnemu osumljencu opravili še hišno preiskavo.

Oba bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Velike tatvine, 36-letnika pa še zaradi več tatvin v trgovinah in v bencinskih servisih na območju Celja ter zaradi suma storitve kaznivega dejanje zatajitve, saj je izkoristil priložnost, ko je občan izgubil denarnico in si jo je prilastil.

Oba osumljena sta odvisnika od prepovedanih drog, denar za nakup le teh dobita izključno s storitvami različnih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, zaradi katerih smo ju tudi v preteklosti že večkrat obravnavali. Prav tako smo ju večkrat obravnavali tudi zaradi kršitev javnega reda in miru.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran