radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor, smo v minulih 24-ih urah, v času od 20.11.2020 od 6.00, do 21.11.2020 do 6.00 ure, sprejeli na interventni tel. številki 113 skupno 225 klicev, med katerimi je bilo 89 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Obravnavali smo 15 novih zadev s področja kriminalitete, kjer smo zabeležili največ tatvin.

Tako so policisti na območju mesta Maribor obravnavali prijavo ropa, ki se je zgodil v prodajalni. Ropar je pri dejanju odtujil nekaj sto evrov iz blagajne v trgovini, pri dejanju ropa pa ni bil nobeden telesno poškodovan. Policisti v tej zvezi še zbirajo obvestila v cilju identifikacije in izsleditve roparja.

Obravnavanih je bilo skupno 14 prometnih nesreč, od tega dve nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri so se trije udeleženci lažje telesno poškodovali, preostale nesreče pa so se končale z materialno škodo.

Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so bila trem večkratnim kršiteljem, zasežena njihova motorna vozila.

Skupno je bilo obravnavanih 18 kršitev javnega reda in miru, od tega 5 kršitev na javnem kraju in 13 kršitev v zasebnih prostorih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru, tokrat ni bilo pridržanih oseb.

Nikolaj Zrim
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran