radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 4 obvestil1 o prometnih nesrečah, v enem primeru s telesnimi poškodbami;
  • 2 prijavi kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Dogodki:

  • Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali pešca, ki je na padel na poledenelem pločniku in se poškodoval. Ponavljamo poziv k previdnosti. Prometne površine, tako ceste, kot tudi pločniki, so ponekod lahko poledenele in zato nevarne.
  • Zjutraj smo vas že seznanili s prometno nesrečo s telesnimi poškodbami otroka v Kranju včeraj popoldan.

policija splosniOpozorilo, Zlata lisica
V soboto in nedeljo bo v Kranjski Gori potekalo smučarsko tekmovanje za Zlato lisico. Program bo zaprt za javnost, dostopa za obiskovalce ne bo. Gre za dogodek zaprtega tipa. Policija bo že v petek in potem preko celotnega vikenda izvajala poostreno kontrolo nad upravičenostjo gibanja ljudi, spoštovanje odlokov in prometnih pravil. Pozivamo k upoštevanju pravil in odgovornim ravnanjem.

Kriminaliteta
Kranjski policisti so včeraj obravnavali tatvino električnega vodnika z gradbišča. V Struževem in v Lescah pa sta bila izvršena vloma v stanovanjski objekt. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar. V enem primeru je imel lastnik alarm, ki pa ga ni vklopil, ker je objekt zapustil samo za krajši čas. Kadar imate v objektih tehnično varovanje, predlagamo, da ga dosledno uporabljate. Običajno sprožen alarm odžene storilca.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran