radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Celje tudi po ukinitvi kontrolnih točk z Republiko Avstrijo izvajamo občasne kontrole na različnih lokacijah.

Na območju policijskih postaj Ravne na Koroškem, Dravograd, Radlje ob Dravi in Mozirje, dnevno opravljamo občasne kontrole, na mestih, kjer smo doslej imeli kontrolne točke ter tudi na drugih prehodnih mestih. V kontrolah smo v zadnjih desetih dneh zaznali manjše število cestno prometnih prekrškov ter izrekli nekaj opozoril zaradi kršitev Zakona o nalezljivih boleznih. Posebnosti v povezavi Odloka o določitvi pogojev vstopa v Republiko Slovenijo zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19 nismo beležili.

Z občasnimi kontrolami, na mestih, kjer smo doslej imeli kontrolne točke ter tudi na ostalih prehodnih mestih bomo redno nadaljevali tudi v prihodnje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran