radio tomi predvajalnik

pozarPolicisti in kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so danes skupaj s strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija Generalne policijske uprave, ter v sodelovanju z inšpektorjema Inšpektorata za okolje MOL, ter Ministrstva za okolje in prostor, opravili ogled kraja požara na avtoodpadu v Kašlju. Z dosedanjim ogledom in zbiranjem obvestil vzroka požara še ni bilo mogoče ugotoviti. So pa pri ogledu odvzeli vzorce, ki bodo poslani v analizo. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil v zvezi sumov storitve kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti, ter kaznivega dejanja obremenjevanja in uničenja okolja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran