radio tomi predvajalnik

policija splosniV soboto, nekaj pred 22. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki jo je v Medlogu povzročil voznik osebnega vozila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. 45-letni voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v odbojno ograjo, vozilo je po trčenju obstalo sredi vozišča.

45-letni voznik je odklonil preizkus z alkotestom, zato smo mu odredili strokovni pregled. Med postopkom je povedal, da je pustil doma samo mladoletno hčerko, zato ga bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanje mladoletne osebe.

Zoper 45-letnega voznika bomo izvedli še postopek o prekršku, doletela ga je tudi globa zaradi kršitve Zakona o nalezljivih boleznih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran