radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Raven na Koroškem smo včeraj dopoldne, pri izvajanju meritve hitrosti zaznali voznika osebnega vozila, ki je prekoračil dovoljeno hitrost vožnje. Ko smo ga poskušali ustaviti, ni upošteval znakov za ustavljanje in je odpeljal dalje.

Vozilo smo izsledili na območju Tolstega vrha. 45-letni voznik je bil v trenutku, ko smo prišli na kraj že izven vozila, na voznikovem sedežu pa je že sedela 38-letnica, ki je bila v času zaznane kršitve cestnega prometa, v vozilu kot sopotnica.

Ker je bilo v postopku nesporno ugotovljeno, da je vozilo v času zaznane prekoračitve hitrosti vozil 45-letni voznik, smo mu odredili še preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odločno odklonil. Prav tako je odklonil strokovni pregled.

Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja smo mu vozilo zasegli, zoper njega pa podali obdolžilni predlog.

Omenjenega voznika smo samo v lanskem letu obravnavali zaradi treh hujših cestno prometnih prekrškov.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran