radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 38-ih primerih in na številko 113 prejeli 136 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in še dvakrat posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru.

V Izoli je nekdo iz odklenjenega kombija ukradel denarnico s 1.300 eur gotovine.

V Izoli je bilo vlomljeno v kletne prostore in iz kleti ukradeno kolo znamke Cube Reaction pro black. Lastnik ima za 1.100 eurov škode.

Policisti so v Divači ustavili 32-letnega voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,62 mg/l alkohola. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, zanj pa sledi obdolžilni predlog. Ker na predhodne znake policistov, vozila ni ustavil, so mu izdali še plačilni nalog.

Zasegi vozil:
Policisti so v Kopru 22-letniku zasegli moped, za katerega je bilo ugotovljeno, da presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost.

Policisti so v Ankaranu zasegli osebni avtomobil 45-letniku, doma iz okolice Kopra, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zoper oba voznika bo napisan obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24-ih urah obravnavali tri državljane Kosova, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. Po končanem postopku, bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

David Iskra
vodja Operativno komunikacijskega centra
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran