radio tomi predvajalnik

policija splosniVlomili v trgovino v Vrtojbi
Včeraj, 22. februarja ob 22.30 uri, smo bili obveščeni o vlomu v trgovino v Vrtojbi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec s pomočjo neznanega predmeta vlomil kovinska vrata stranskega vhoda in vstopil v notranjost objekta. Kasneje je notranje prostore zapustil ne da bi si karkoli prilastil. Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina mopeda na Vipavskem
Včeraj, 22. februarja ob 17.03 uri, smo bili s strani prijavitelja obveščeni o tatvini neregistriranega mopeda znamke Tomos APN-4, črne barve, letnik 1978, vrednega okoli 200 evrov, na območju naselja Slap (Občina Vipava). Neznanec si je prilastil omenjeni moped (vozilo je zaradi okvare v nevoznem stanju), ki je bil tekom noči parkiran na dvorišču pri eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Ajdovščina o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Povoženje divjadi
Danes, 23. februarja ob 8.26 uri, smo bili obveščeni, da je voznica osebnega avtomobila znamke Renault včeraj okoli 20.30 ure, na območju Črnega Vrha (Občina Idrija) med vožnjo trčila v divjad (srna). Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala materialna škoda. Idrijski policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Tudi tokrat policisti PU Nova Gorica opozarjamo, da se tovrstne nesreče pogosto dogajajo v večernih urah oz. jutranjih urah, zato velja opozorilo vsem udeležencem v cestnem prometu, da na krajih oz. odsekih, ki so opremljeni z ustrezno prometno signalizacijo oz. znaki, ki opozarjajo na možen prehod divjadi čez cesto in tam, kjer so opazili divjad ali kjer cesta poteka mimo ali skozi gozdove ter travnate površine, vozijo še posebej previdno in s primerno hitrostjo.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran