radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti ter 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet
Na območju naše policijske uprave smo včeraj obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki je vozil kljub veljavnemu ukrepu prepovedi vožnje, smo zasegli osebno vozilo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta
Med Prevaljami in Lešami smo obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 1.500 €.

Včeraj, nekaj pred 14. uro smo bili obveščeni, da je na Ljubečni zagorelo starejše osebno vozilo. Zagorelo je v predelu motorja, najverjetneje zaradi tehnične napake. Lastnik vozila je takoj začel z gašenjem, dokončno so požar na vozilu pogasili gasilci.

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali dve kaznivi dejanji nasilja v družini, zaradi česar bomo dve osebi kazensko ovadili. Enemu nasilnežu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran