radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 vlom ter nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

Italijanski varnostni organi so nas obvestili, da so našli zapuščeno vozilo, ki je beleženo kot ukradeno v Sloveniji, januarja letos. Lastnik je že obveščen, postopki potekajo.

Ponoči je nekdo v Piranu vlomil v prodajalno. V notranjosti je premetal police in podrl nekaj koles, odnesel pa ni nič.

Popoldan so policisti na kontrolni točki Krvavi potok 50-letnemu državljanu Albanije zasegli ponarejen potni list Albanije. Sledi mu kazenska ovadba.

Ob 19.50 smo bili obveščeni, da je v Koštaboni 47-letni domačin s štirikolesnikom vozil preblizu desnemu robu vozišča, zato je trčil v rob. Vozilo je zavrtelo, voznik pa je preko krmila padel na tla. Odpeljan je bil v SB Izola. Med vožnjo ni uporabljal čelade, vozilo ni registrirano in ni zavarovano. Sledi mu plačilni nalog.

Ob 21.45 nas je poklical očividec in povedal, da na avtocesti pri Uncu (smer Koper) osebni avto močno vijuga, vključuje smernike, zavira, menja pasove, vijuga med tovornimi vozili ... Policisti so vozilo ustavili pred izvozom Senožeče. 42-letni voznici z okolice Maribora je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.95 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odredili so ji pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran