radio tomi predvajalnik

policija splosniOb 14.10 uri so policisti v Kanalu izvedli postopek v cestnem prometu z 25 letnim voznikom osebnega avtomobila, odredili so mu hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih snovi. Rezultat hitrega testa je bil v njegovem primeru pozitiven na prepovedane droge (kokain), zato je bil vozniku odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi, ki ga je odklonil. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Ob 20.42 so policisti na Mirenski obvoznici na podlagi merjenja hitrosti z laserskim merilnikom, ki je pokazal hitrost 152 km/h, ustavili 30 letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Nove Gorice. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Iztok Berginc
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran