radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 127 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo, 2 z lažjimi poškodbami in 1 s hujšimi, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervencij.

V Luciji je nekdo državljanoma Nemčije ukradel dve zaklenjeni kolesi: moško gorsko kolo znamke Radon, tip Skeen, črne barve z napisi rdeče barve, 29 COL, polno vzmeteno, in žensko gorsko kolo znamke SPECIALIZED, bele barve z oranžnimi vzorci, 26 COL. Skupaj sta vredni 4100 evrov.

V vasi pri Pivki so imeli policisti v postopku 42-letnega voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Ob 17.40 so v Luciji ustavili 43-letnega voznika mopeda. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,03 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 20. uri smo bili obveščeni, da je v Postojni nekdo povozil moškega, ki so ga odpeljali v UKC Ljubljana. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 33-letni voznik osebnega avtomobila zavijal levo, takrat pa je nasproti pravilno pripeljal 30-letni kolesar in trčil v desni bok vozila. Kolesar je padel, voznik pa ga je še zadel z desnim kolesom avtomobila. Kolesar ima hujše poškodbe (odprt zlom roke), povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Nekdo je ponoči vlomil v koprski lokal. Ukradel je gotovino, ki je bila v kuvertah, in denarnice z blagajniškim minimumom.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 7 ilegalnih migrantov: pri Črnotičah 3 državljane Bangladeša in 1 državljana Indije, pri Podgorju pa 3 državljane Maroka.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran