radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti so od zadnjega poročanja na številko 113 sprejeli 209 klicev. Od tega je bilo 46 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Tatvina kolesa
Neznanci so včeraj izkoristili nekaj minutno odsotnost lastnika in odpeljal belo cestno kolo, »Specialized track«, staro dobrih 15 let. Kolo je lastnik parkiral pred stanovanjskim blokom na Ulici bratov Gerjovičev, po desetih minutah pa ga tam ni bilo več.

Vlom v delavnico
Trebanjski policisti so opravili ogled kraja vloma v delavnici v Gomili. Po prvih ugotovitvah kaže, da so ponoči na silo vstopili v objekt ter odnesli več kosov baterijskega in električnega orodja, nahrbtno kosilnico na nitko. Lastnikom so povzročili za okoli 20.000 evrov škode. Policisti vlom še preiskujejo.

Mejne zadeve in tujci
Brežiški policisti so navsezgodaj zjutraj v Podgračenem prijeli dva državljana Afganistana, ki sta državno mejo prestopila na nezakonit način.

Kršitev javnega reda in miru
Metliški policisti so zvečer zaradi kršenja javnega reda in miru vklenili in odpeljali v pridržanje 52-letnika, ki je doma razgrajal in se tudi ob prihodu policistov ni pomiril.

Krški policisti bodo napisali plačilni nalog 40-letniku iz okolice Krškega, ki je popoldne prišel v stanovanjsko hiši in grozil domačim.

Krški policisti so nekaj pred drugo uro zjutraj v Leskovcu pri Krškem prekinili zabavo za 18. rojstni dan, ki je s glasno glasbo onemogočala spanec krajanom. Novomeški policisti so ob dveh zjutraj ukrepali zoper lastnika lokala, ki je ob zaključku delovnega časa pozabil izklopiti zvočnike z glasbo.

Robert Perc
vodja centra
Policijska uprava Novo mesto

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran