radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bilo v Murski Soboti obravnavano nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. V Lendavi je bila obravnavana tatvina vrtne kosilnice, v Pincah tatvina kolesa, v Ljutomeru goljufija.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja iz Murske Sobote, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran