radio tomi predvajalnik

policija splosniNa podlagi pritožb in pobud, ki smo jih vse pogosteje dobivali od prebivalcev Portoroža in Lucije, smo med turistično sezono pričeli izvajati pogostejše poostrene nadzore, predvsem med vikendi, ko je največ obiskovalcev in zabav, s tem pa tudi največ kršitev.

V noči iz sobote na nedeljo so policisti in kriminalisti PU Koper na območju Lucije in Portoroža izvedli 18 identifikacijskih postopkov, napisali en plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru, v treh primerih pa so uporabili prisilna sredstva ter enemu kršitelju zasegli prepovedano drogo (sledi hitri postopek po ZPPPD). Poleg tega so pri nadzoru gostinskih lokalov ugotovili več sumov kršitev iz primarne pristojnosti drugih organov (inšpekcijskih organov) in bodo predlagali uvedbo postopka o prekršku.

V prihodnjih vikendih bomo s tovrstnimi nadzori nadaljevali, tudi v sodelovanju z drugimi pristojnimi službami in inšpekcijami.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran