radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDne 3.9.21 ob 21.15 uri se je v naselju Solkan na Vojkovi cesti, občina Nova Gorica na dvosmerni kolesarski stezi zgodila prometna nesreča z lahko telesno poškodbo in pobegom. S kraja prometne nesreče je kot neposredni udeleženec brez da bi drugemu poškodovanemu udeležencu kolesarju pomagal oz. nudil podatke oz. o tem obvestil policijo, pobegnil neznani kolesar - otrok ali mlajši mladoletnik starosti med 13 in 15 let in z neznanim gorskim kolesom rdeče črne barve odpeljal v smeri Nove Gorice.

Neznanega mladega kolesarja pozivamo, da se skupaj s skrbnikom javi na najbližji policijski postaji oz. Postaji prometne policije Nova Gorica, Žnidarčičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici, telefon 05 393 41 00 ali pokliče na interventno števillko policije 113.

Prav tako pozivamo morebitne priče prometne nesreče, da podatke posredujejo na zgoraj navedene naslove oz. telefonske številke.

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran