radio tomi predvajalnik

policija nesreca4. 9. 2021 ob 22.50 se je v Jagodju (Izola) zgodila prometna nesreča s pobegom, pri kateri se je huje poškodoval voznik mopeda.

Koprski prometni policisti, ki so bili o prometni nesreči obveščeni šele danes, so z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil ugotovili, da je na kraju prišlo do trčenja oz. oplaženja med voznikom mopeda in neznanim voznikom osebnega vozila Mini, neznanega tipa (verjetno 3- ali 5-vratna ali cabiro različica vozila Mini od letnika 2014 dalje ali model Countryman, od letnika 2017 dalje), neznane barve in neznanih reg. št., ki je po nesreči odpeljal neznano kam.

Iskano vozilo ima poškodovano najmanj ohišje levega zunanjega vzvratnega ogledala, ki je srebrne barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo lastnika oz. voznika navedenega osebnega vozila Mini; morebitne očividce, ki ste bili priča prometni nesreči ali druge osebe, ki bi o nesreči karkoli vedeli, da pokličejo interventno številko Policije »113« ali anonimno telefonsko številko Policije »080 1200«.

Jure Griljc, mag. prav.
samostojni policijski inšpektor I
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran