radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
  • 4 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Dogodki:

  • Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali voznika, ki je osebni avtomobil vozil v času prepovedi vožnje, bil pa je tudi pod vplivom alkohola (0,76 mg/l). Avtomobil so mu zasegli in ga obravnavajo zaradi hujšega prekrška.
  • Na Kredarici je helikopter Slovenske vojske reševal planinca zaradi poškodbe noge.
  • Kranjski policisti so obravnavali požar na lesenem pomožnem objektu. Nastala je majhna materialna škoda.
  • Tržiški policisti so obravnavali padec kolesarje med izvajanjem skokov. Po podatkih policije gre za lahke telesne poškodbe.
  • Jeseniški policisti so po obvestilu občana včeraj domačina opozorili na opustitev samozaščitnih ukrepov pri varstvu vozila. Na njem je pustil odprta okna in v njem kontaktne ključe.
  • Trčenje z divjadjo so policisti obravnavali na lokalni cesti v Zvirčah. Vanjo je trčila kolesarka. Po podatkih policije v trčenju ni bilo posledic. Na Cesti Toneta Tomšiča na Jesenicah pa je v divjad trčil voznik. Srna je poginila.

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na Bledu je traktorist trčil v pešca. Okoliščine kažejo, da traktorist med obračanjem prikolice ni premostil »mrtvega kota« in je zato trčil vanj. Po podatki policije je pešec lažje poškodovan. Zaradi nepravilnega premika proti traktoristu poteka prekrškovni postopek.

Kriminaliteta
Blejski policisti so obravnavali tatvino kopalniškega materiala z gradbišča. V naselju Selca je storilec iz nezavarovanega tovornega dela vozila odtujil orodje. Na Pokljuki so policisti obravnavali poskus vloma v vozilo. Na Ulici Lojzeta Hrovata v Kranju pa je storilec razbil steklo na kombiju.

Nesreča vlaka, še v obravnavi:
Policisti na območju Radovljice obravnavajo trčenje potniškega vlaka v delovni stroj za delo na tračnicah. Po prvih podatkih ni nihče poškodovan. Železniška proga je zaprta. Postopki še potekajo. Več podatkov bomo posredovali po zaključenih aktivnostih na kraju.

DOPOLNJENO: 14.09.2021 ob 12:33
Kriminalisti so opravili ogled kraja trčenja med potniškim vlakom in delovnim strojem na območju Radovljice. Glede na zbrana obvestila je vlak okoli 8. ure zjutraj trčil v delovni stroj, ko je bil ta na progi. Delovni stroj je prilagojen za delo na železniških tirih. Na območju se izvajajo gradbena dela. Nesreča se je zgodila v času, ko je potekal železniški promet in ni bilo zapore. Po trenutnih podatkih ni nihče poškodovan. Na vlaku so bili potniki. Nastala je materialna škoda na vlaku, delovnem stroju in železniški infrastrukturi. Zbiranje obvestil se nadaljuje.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran