radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 255 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in o trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo včeraj obravnavali na območju Senovice. Udeležena sta bila voznik motornega kolesa in voznica osebnega vozila. Prometno nesrečo je zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil 54-letni voznik motornega kolesa, ki se je v trčenju hudo poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali sedemkrat.

Na območju Lemberga je včeraj dopoldne zagorelo gospodarsko poslopje. Tuja krivda je izključena.

V Velenju smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

V Vojniku smo obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe registrski tablici ukradel z osebnega vozila parkiranega na Celjski cesti.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran