radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, 1 z lažjimi in 1 s hujšimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije.

Nekdo je vlomil v poslovni prostor v Kopru. Pregledal je prostore, zatem pa odnesel denarnico in kovinsko blagajno. Predmete so policisti kasneje našli odvržene v bližnjem vodnjaku, vendar brez gotovine.

V Izoli je nekdo moškemu z invalidskega vozička ukradel denarnico z dokumenti in gotovino. Denarnico je imel v torbici, ki jo je pustil na električnem invalidskem vozičku pred trgovino.

Na mejnem prehodu Sočerga so policisti zasegli kombi 26-letnemu vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Postojni so zasegli skuter Piaggio ZIP 25. 18-letni voznik nima vozniškega dovoljenja, moped pa je predelan. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

Ob 19. uri je v Ilirski Bistrici 61-letni voznik osebnega avtomobila pri zavijanju desno izsilil prednost 28-letnemu kolesarju, ki je vozil po kolesarski strezi. Trčil je vanj, kolesar je padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Ob 21.37 smo bili obveščeni, da je v vasi Lokev padel kolesar. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 36-letni domačin iz neznanega vzroka zapeljal s ceste in trčil v obcestni betonski zid, izgubil nadzor nad kolesom in padel. Odrejen je bil strokovni pregled. Iz SB Izola so nas obvestili, da je huje poškodovan.

V vasi pri Sežani je ponoči nekdo vlomil v hišo. Lastnikom je ukradel gotovino in zlatnino.

Ilegalne migracije
Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 11 ilegalnih migrantov: pri Podgorju 6 državljanov Pakistana, na Sušaku 1 državljana Pakistana, pri Podgorju 2 državljana Irana, pri Zazidu 2 državljana Afganistana,

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran