radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, 13. 10. 2021, okoli 7. ure je v križišču Ljubljanske in Opekarske ceste na Vrhniki prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila in voznica električnega skiroja, ki je lažje poškodovana. Voznik in voznica skiroja sta se po nesreči pogovarjala, vendar nista izmenjala podatkov.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče iščemo voznika osebnega vozila starega med 30-40 let, suhe postave, visokega okoli 175 cm, kratkih rjavih las, ki je vozil osebno vozilo temnejše barve, karavan izvedbe.

Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da pokličejo na Policijsko postajo Vrhnika na telefonsko številko 01/750 29 10 ali interventno številko 113, lahko tudi anonimno na 080 1200. Hkrati pozivamo neznanega voznika, da se zglasi na Policijski postaji Vrhnika ali javi na telefonsko številko 113.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran