radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih dveh dneh sprejel:

 • 8 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
 • 17 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru;
 • s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, nasilje v družini in preprečitev uradnega dejanja.
 • Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so bila zasežena tri vozila.
 • Policisti so v dveh postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovna postopka.

Dogodki:

 • Radovljiški policisti so v petek na podlagi informacije občanke o nasilju med moškim in žensko na javnem kraju pristopili do njiju in začeli s postopkom, ko se je moški začel upirati. Z udarcem v ramo je policista tudi poškodoval in potem pobegnil. Policisti so ga izsledili in mu odvzeli prostost. Osumljen je nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja. Izrečena mu je bila tudi prepoved približevanja partnerki.
 • V Žireh so policisti obravnavali prijavo občana o zakopanih žebljih na širši poti. V zemlji je bila najdena manjša cev in v njej postavljen žebelj. Razloga, zakaj so bile stvari tam, policisti niso ugotovili, prav tako glede na do sedaj zbrana obvestila za dogodek niso ugotovili odgovornosti lastnika zemljišča.
 • Jeseniški policisti so na Slovenskem Javorniku z gasilci zavarovali vzorec vode, za katero je bilo prijavljeno onesnaženje. Zaznano je bilo penjenje. Postopek še poteka.
 • Kranjski policisti so obravnavali manjši požar zaradi uporabe pirotehnike na nogometnem igrišču.
 • Tržiški policisti so obravnavali voznika, ki je bežal pred njimi. Bil je brez vozniškega dovoljenja. Proti njemu so bila uporabljena prisilna sredstva. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Osebni avtomobil so mu policisti zasegli.
 • V Kranju so policisti danes ponoči obravnavali kršitev javnega reda v in pred gostinskim lokalom. Prerivanje v lokalu so umirili varnostniki, ki so več oseb odstranili iz lokala, kjer se je kršitev potem še nadaljevala. Ob prihodu policije na kraj so se udeleženci razbežali. Eden je prijavil udarec v glavo, nihče pa morebitnih poškodb. Okoliščine policisti še preverjajo in vodijo postopek.
 • Divjad je bila povožena na cesti Lipnica – Radovljica, v Kranjski Gori in Besnici.

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na območju Radovljice sta zaradi neprilagojene hitrosti čelno trčila dva udeleženca. Po podatkih policije je lažje poškodovana voznica v udeleženem avtomobilu.

Kriminaliteta
Na Primskovem v Kranju so policisti obravnavali prijavo denarnice iz garderobe podjetja. Jeseniški policisti so obravnavali tatvino več kosov dražjih parfumov. V Naklem pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo.

Ceste
Pripravlja se manjša sprememba prometnega režima pri rondoju Avsenik, in sicer bo promet zaradi nadaljevanja del znova preusmerjen na drugo stran ceste oziroma prvotni nadvoz čez železniško progo. Potekal bo normalno dvosmerno. Na semaforiziranem križišču bo onemogočeno zavijanje v smeri Lesc pri vožnji iz smeri avtoceste ter iz Lesc proti Bledu. Iz smeri Bleda pa bo mogoče normalno zaviti proti Lescam, ravno tako je nespremenjena smer Lesce – avtocesta.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran