radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 260 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Na Polzeli smo včeraj pozno popoldne, zaradi kršitve javnega reda in miru, obravnavali 45-letnega kršitelja, ki je pred stanovanjskimi bloki na Glavnem trgu prevračal zabojnike za smeti in uničeval gasilne aparate. 45-letnika, ki je bil močno pod vplivom alkohola in prepovedanih drog, smo pridržali.

S področja kriminalitete izpostavljamo poškodovanje tuje stvari in tatvino.

V Velenju smo obravnavali poškodovanje tuje stvari. Na parkirišču Partizanske ceste je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal vse štiri pnevmatike.

V Slovenj Gradcu smo obravnavali tatvino najmanj tridesetih palet, ki jih je neznani storilec ukradel s parkirišča podjetja.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran