radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.
  • Policisti so včeraj v enem primeru zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek. Kršitelj je bil z voznikom, ki je odklonil strokovni pregled in je bil izločen iz prometa.

Dogodki:

  • Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo dimniškega požara. Posredovali so gasilci. Škoda ni nastala. Pozivamo k rednemu vzdrževanju ter uporabi strokovno vgrajenih dimnih naprav in njihovih delov. Prav tako v bližini kurilnih naprav ne odlagajte gorljivega materiala (običajno pepel, papir, ostanki lesa). Gre za osnove, ki so pogost razlog za požare in predstavljajo potencialno tveganje za večjo materialno škodo in ogrožanje življenja.
  • Vodnik policijskega psa je včeraj na območju Žirovnice poskrbel za psa, ki je ušel izven ograje. Na Bledu pa je izgubljenega psa s ceste odstranila obiskovalka kraja. Oba psa sta bila vrnjena lastnikom. Policisti so ju na varstvo živali opozorili.
  • Na Ulici Rudija Papeža v Kranju so policisti včeraj preverjali prijavo rabe petard z metanjem iz stanovanjskega objekta. Policisti so z zbiranjem obvestil pridobili določene podatke in še vodijo postopek.
  • Divjad je bila povožena v Lužah.

Kriminaliteta
Na Voklem je bilo iz tovornega vozila odtujeno gorivo. V Ribčevem Lazu je storilec z odstranitvijo maske na pokrovu motorja poškodoval vozilo. V Tenetišah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran