radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami in desetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali na javnih in trikrat v zasebnih prostorih. Tri kršitelje so policisti pridržali.

V Celju smo včeraj nekaj po 18. uri, zaradi kršitve javnega reda in miru, obravnavali 38-letnega kršitelja, ki je v trgovskem centru napadel zaposlenega v gostinskem lokalu. Policisti so 38-letnika pridržali, prav tako zbirajo obvestila v zvezi kaznivega dejanja Grožnje in Lahke telesne poškodbe.

Nekaj pred 20. uro so policisti v Celju na Podjavorškovi ulici, zaradi kršitve javnega reda in miru obravnavali 38-letnega kršitelja, ki se je v gostinskem lokalu pod vplivoma alkohola drzno vedel do gostov in jim grozil. 38-letnika so policisti pridržali.

Tretjo kršitev javnega reda in miru so nekaj pred 22. uro obravnavali policisti iz PP Slovenske Konjice v Tepanju . 36-letni kršitelj je pod vplivom alkohola razgrajal na bencinskem servisu, policisti so ga pridržali. Zoper 36-letnega moškega policisti zbirajo obvestila v zvezi kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, saj je na Policijski postaji Slovenke Konjice poškodoval vrata.

S področja kriminalitete smo nekaj pred 21. uro obravnavali poskus velike tatvine na Savinjski cesti v Žalcu, kjer sta neznani moški in neznana ženska iz ograjenega prostora gospodarske družbe poskušala odtujiti elektromotorje. Storilca je s kraja pregnal varnostnik. Policisti o kaznivem dejanju zbirajo obvestila.

Zjutraj nekaj pred 6. uro smo bili obveščeni o vlomu v prostore gospodarske družbe na območju Arje vasi v Žalcu. Policisti v zvezi kaznivega dejanja zbirajo obvestila.

Lep, miren in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran