radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 89 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervenciji.

Ob 11.20 je 18-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Italije, na cesti Lokev - Lipica v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na bankino in bočno trčil v drevo. Njegovega enako starega sopotnika na zadnjem sedežu, prav tako državljana Italije, je vrglo iz vozila in se je pri tem poškodoval. Odpeljan je bil v SB Izola. Voznik in sopotnik na prvem sedežu se pri trčenju nista poškodovala. Vozniku sledi plačilni nalog.

V Kopru je na Rozmanovi ulici nekdo ukradel dva električna skiroja, vredna 800 evrov.

Ilegalne migracije
Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 16 ilegalnih prehodov državne meje: v Prešnici 1 državljana Indije, v Podpeči 3 državljane Afganistana, na Rakitovcu pa 7 državljanov Afganistana in 1 državljana Irana ter 4 državljane Iraka.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran