radio tomi predvajalnik

Policisti Policijske postaje Idrija so včeraj, 24. novembra zjutraj, v enem od naselij v Občini Cerkno na podlagi odredbe okrajnega sodišča opravili hišno preiskavo s področja problematike prepovedanih drog.

Policisti so pri opravljanju hišne preiskave našli in zasegli približno en kilogram delcev posušene zelene rastline, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Zaseženo posušeno zeleno rastlino so policisti poslali v nadaljnjo analizo. Prav tako pri preiskavi našli in zasegli nekaj pištolskih nabojev različnih kalibrov.

zaseg droge cerkno 1

zaseg droge cerkno 2

zaseg nabojev cerkno

(Foto: PP Idrija)

Na podlagi vseh ugotovljenih dejstev (vključno z rezultati analize zasežene posušene rastline) v sklopu hišne preiskave bodo policisti PP Idrija zoper 45-letnega moškega uvedli hitri postopek z odločbo skladno z določili Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami (ZPPPD) in Zakona o orožju (ZOro-1).

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran