radio tomi predvajalnik

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 6. ure dne 3. 12. 2021, do 6. ure 4. 12. 2021, prejeli 335 klicev, med katerimi je bilo 119 interventnih klicev.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 21 kaznivih dejanj,
  • 15 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 6 povoženja divjadi,
  • 15 prijav kršitve javnega reda in miru, od tega 7 kršitve na javnem kraju in 8 v zasebnih prostorih.

policija splosniKriminaliteta
Policisti so včeraj obravnavali tatvino delovnega stroja. Neznani storilec je med 16. uro dne 1.12. do 7. ure dne 3.12.2021, iz gradbišča na Ravni ulici v Framu odtujil mini bager JCB X3030, rumene barve, letnik okoli 2007. S tem dejanjem je lastnika oškodoval za 17.000, EUR.

Državna meja in tujci
Policisti so včeraj ob 10.26 v kraju Meje zaznali prehod preko državne meje. Na to so ustavili osebno vozilo hrvaških registrskih tablic v katerem se je prevažal državljan Hrvaške. V postopku je bilo ugotovljeno, da je prečkal državno mejo izven mejnega prehoda, za prehod državne meje na tem prehodnem mestu pa nima ustreznega dovoljenja. Ker je izpolnjeval pogoje za vstop na mednarodnem mejnem prehodu, je vozniku bila izrečena globa ter omogočeno nadaljevanje poti.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran