radio tomi predvajalnik

policija splosniMinulo nedeljo, v popoldanskem času smo policisti na območju Murske Sobote obravnavali 24-letnega voznika, ki je s svojo vožnjo ogrožal sebe in druge udeležence v prometu. Na znake policistov ni ustavil, temveč je s pospešeno vožnjo kršil cestno prometne predpise (večkrat vožnja skozi rdečo luč, vožnja na nasprotni vozni pas). V naselju Polana so policisti uporabili stinger, pred katerim se je voznik ustavil in zapeljal vzvratno, ter trčil v službeno vozilo policije. Voznik je bil s strani policistov obvladan z uporabo prisilnih sredstev.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja in, da vozi tehnično neizpravno vozilo na katerem so bile nameščene druge registrske tablice. Vozilo je bilo zaseženo. Hitri test je na kraju pokazal, da je voznik vozil pod vplivom prepovedanih drog. Odrejen je bil strokovni pregled.

Zaradi povzročitve prometne nesreče je bil vozniku izdan plačilni nalog. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran