radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 1 tatvino ter 1 ponarejanje listin, zaradi kršitev javnega reda je bilo 5 intervencij.

Popoldan so imeli policisti na mejnem prehodu Jelšane v postopku voznika tovornega vozila, državljana Turčije, pri katerem so odkrili ponarejen potni list. Sledi mu kazenska ovadba.

V Hrpeljah je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je gotovino in zlatnino.

Ob 21.20 so policisti v Dragonji ustavili 33-letno voznico osebnega avtomobila. Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih substanc, ji je bil odrejen hitri test, ki je bil pozitiven na kokain in opijate. Odrejen strokovni pregled je odklonila. Sledi ji obdolžilni predlog.

Ob 22.20 pa so v Bertokih ustavili 73-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,58 mg/l. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 21 ilegalnih prehodov državne meje: pri Dvorih 3 državljane Pakistana, v Movražu še 3 državljane Pakistana, na Mali Bukovici 2 državljana Kube, pri Zazidu 2 državljana Afganistana in 1 državljan Irana, na Rakitovcu pa 10 državljanov Afganistana.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran