radio tomi predvajalnik

policija splosni6. januarja 2022 ob 19.55 se je na hitri cesti med uvozom Bertoki in BS Bivje (smer Koper - Ljubljana) zgodila prometna nesreča, po kateri je udeleženec kraj zapustil. Osebni avto naj bi bil bele barve, KP registrskega območja, več podatkov pa za enkrat nimamo. Glede na poškodovano vozilo druge udeleženke se predvideva, da je neznano vozilo poškodovano po prednjem desnem blatniku, prednjem odbijaču na desni strani, prednjem desnem boku, prav tako pa je podrsana prednja desna pnevmatika. Predvideva se tudi, da so na neznanem vozilu sledi rdeče barve drugega vozila.

Policisti prosijo vse, ki bi videli trčenje ali o tem kaj vedeli, da podatke sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 in nam pomagajo razjasniti okoliščine.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran