radio tomi predvajalnik

policija nesrecaV torek, 11. januarja ob 6.58 uri, je bila Policija obveščena o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju naselja Kozaršče, na regionalni Most na Soči – Kozaršče (Občina Tolmin). Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila okoli 6.55 ure zjutraj vozila iz smeri Mosta na Soči proti Ušniku. Pred naseljem Kozaršče se je iz njene desne smeri v križišču lokalne ceste Volče - Kozaršče vključil na glavno cesto v smeri Mosta na Soči neznano vozilo (šlo naj bi za manjši tovorni avtomobil) in mu pri tem na cesto padla večja plastična posoda na levi vozni pas v smeri vožnje, ko je pravilno pripeljala omenjena voznica. Nasproti vozeča voznica osebnega avtomobila je zavirala, vendar je kljub temu zadela omenjeni predmet oz. plastični sod ter poškodovala prednji levi del osebnega vozila. Na kraju so poleg tolminskih policistov posredovali tudi gasilci PGD Tolmin, ki so na kraju nezgode poskrbeli zaradi razlitja tekočine iz omenjenega plastičnega soda na vozišče.

Tolminski policisti z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče pozivajo vse morebitne očividce prometne nesreče in neznanega voznika (lastnika plastične posode), ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da pokličejo oz. se zglasijo na Policijski postaji Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran