radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor, smo v minulih 24-ih urah, v času od 14.1.2022 od 6.00, do 15.1.2022 do 6.00 ure, sprejeli na interventni tel. številki skupno 288 klicev, med katerimi je bilo 111 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Obravnavali smo 13 novih zadev s področja kriminalitete, kjer smo zabeležili največ tatvin.

Obravnavanih je bilo skupno 29 prometnih nesreč, od tega dve prometni nesreči s telesno poškodbo, v katerih so se 4 udeleženci lahko telesno poškodovali, preostale pa so se končale z materialno škodo.

Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so policisti dvema večkratnima kršiteljema, zasegli njuni motorni vozili, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pa sta bila dva vinjena voznika pridržana.

Skupno je bilo obravnavanih 14 kršitev javnega reda in miru, od tega 9 kršitev na javnem kraju in 5 kršitev v zasebnih prostorih. Pridržanih kršiteljev tokrat ni bilo.

V zgoraj navedenem času, nismo obravnavali ilegalnih prehodov naše državne meje.

Nikolaj Zrim
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran