radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 218 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Ob reki Savi v Hotemežu, kjer delajo pohodno pot, so včeraj zjutraj našli osem minometnih min, ki izvirajo iz II. svetovne vojne. Uničili so jih predstavniki Civilne zaščite.

Okoli 9. ure smo bili obveščeni, da je na območju Vrhovega, v reko Savo padel moški. Šlo je za 84-letnika, ki mu je pri hoji ob reki Savi spodrsnilo in je zdrsel v reko. 84-letnika so iz vode rešili gasilci. Zaradi podhlajenosti so ga odpeljali v celjsko bolnišnico.

Včeraj smo bili obveščeni še o dveh vlomih.

V Svetelki, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je nekaj denarja in več kosov zlatnine.

V Mačkovcu, na območju Policijske postaje Laško, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno, je preiskal prostore. Ukradel ni ničesar.

Lep miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran