radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 103 klice. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 ponarejanje listin, zaradi kršitev javnega reda je bila 1 intervencija.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti odkrili ponarejen PCR test. Državljanu Slovenije sledi kazenska ovadba.

V Luciji so dopoldan ustavili 71-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,60 mg/l, sledi obdložilni predlog.

Ob 14.40 smo bili obveščeni, da se je v Lokvi na streho prevrnil kombi, v katerem je moški. Gasilci so ga povlekli iz vozila, poškodovanega 82-letnega voznika so zatem reševalci odpeljali v bolnišnico. Odrejen je bil strokovni pregled.

Popoldan je na Gregorčičevi v Ilirski Bistrici zagorel parkiran osebni avto. Vozilo je pogorelo v celoti, vzrok je po prvih podatkih kratek stik, tuja krivda je izključena.

Ob 23.30 so pri Izoli ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,69 mg/l, sledi obdolžilni predlog.

Ob 0.20 so v Bertokih zasegli osebni avto 54-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 1.50 pa so v Parecagu ustavili 36-letno voznico osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,61 mg/l, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 15 ilegalnih prehodov državne meje: v Rakitovcu 10 državljanov Afganistana in pri Ilirski Bistrici 5 državljanov Turčije.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran