radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženje divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil.

V prometni nesreči v Radencih je bila hudo telesno poškodovana peška, kateri voznik tovornega vozila ni omogočil varnega prečkanja vozišča. V ostalih nesrečah je nastala le materialna škoda.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali več poškodovanj tuje stvari, grožnjo ter preprečitev uradnega dejanja. Obravnavano je bilo še kaznivo dejanje nasilje v družini, osumljencu pa izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran