radio tomi predvajalnik

Danes, nekaj po 10. uri smo bili obveščeni o balonarski nesreči na območju ljubljanskega barja, med Škofljico in Igom. Po prvih podatkih je poškodovanih najmanj 6 oseb, vključno s pilotom balona, stopnja poškodb pa še ni znana. Na kraju posredujejo reševalne ekipe. Policisti na kraju so zavarovali kraj in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka.

Vse naprošamo, da naj s svojo prisotnostjo ne motijo dela reševalnih ekip in omogočijo nemoteno reševanje ter naj upoštevajo navodila policistov. Ko bo znanih več okoliščin bomo naše sporočilo dopolnili.

DOPOLNJENO: 22.01.2022 ob 11:31
Dopolnjujemo naše obvestilo o balonarski nesreči. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo pri pristajanju balona, ki je v družbi še enega, danes dopoldan priletel iz tujine smeri Avstrije, v njem pa je bilo šest oseb, pet državljanov Belgije in državljan Slovenije. V dogodku so bili po zadnjih podatkih poškodovane štiri osebe (trije Belgijci in Slovenec). S kraja so bili odpeljani v UBKC Ljubljana, kjer ostajajo na zdravljenju, po do sedaj znanih podatkih njihovo življenje ni ogroženo.

Drugi balon, v katerem so bile tri osebe, je varno pristal na barju. Kraj je zavarovan in je izključena možnost požara ali eksplozije. Do sedaj še ni znano zakaj je prišlo do nesreče balona, policisti opravljajo ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Vse ponovno prosimo naj upoštevajo navodila policistov. Ko bo znanih več okoliščin bomo naše sporočilo dopolnili.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran